Demerath

Demerath

Plaats in Duitsland

Het dorpje Demerath is centraal in de Eifel gelegen. Het plaatsje straalt absolute rust en is daarom een prima vakantiebestemming. Als u ervoor kiest om een vakantiehuisje in Demerath te huren kunt u ervan op aan dat u hier de accu helemaal kunt opladen.
In het dorp zelf zijn enkele leuke gebouwen te bezichtigen waaronder een authentiek kerkje.
Verder zijn er weinig activiteiten, maar juist daarom kan het kleine authentieke Demerath een prima vakantiebestemming in de Eifel zijn. Van hieruit kun je dit prachtige gebied in Duitsland verder ontdekken.


Toerisme

Wie wel eens bij onze oosterburen de vakantie heeft doorgebracht weet dat het land een aantal voordelen heeft. Het is prima bereikbaar met de eigen auto. De infrastructuur in Duitsland is goed voor elkaar. Ook het eten is er lekker en betaalbaar.
Als deze voordelen gaan ook op als u beslist om een vakantiewoning in Demerath te boeken. In dit deel van de Eifel zijn de huurprijzen van de vakantieaccommodaties zeer acceptabel te noemen. En wat te denken van het spectaculaire landschap. Te voet of met de fiets kunt u prima de heuvelachtige omgeving verkennen. De Eifel geeft u als beloning prachtige vergezichten cadeau. Dus twijfel niet langer en breng eens een leuke gezinsvakantie door in of rondom Demerath en leer dit gebied in Duitsland kennen als uw broekzak.

Plaatsnaam

Demerath

Aantal inwoners

circa 320