Gerolstein

Gerolstein

Plaats in Duitsland

Gerolstein is een klein stadje in Duitsland, het ligt in de toeristische regio de Eifel. De plaats zelf is vooral bekend vanwege de aanwezigheid van een aantal schoonwaterbronnen.
De ligging van deze stad in perfect voor natuurliefhebbers, als u een vakantiehuis huurt in Gerolstein staat u binnen enkele minuten tussen het groen. Het is een bosrijke regio en ook de prachtige vergezichten zijn de moeite waard.


Toerisme

Huur een vakantiehuis in Gerolstein en verblijf in een mooi stukje Duitsland. Als u op vakantie gaat en uw keuze op onze oosterburen is gevallen dan is het wellicht een idee om eens voor de Eifel te gaan. Als u een actieve recreant bent en natuurliefhebber dan zit u op zeker goed in deze groene streek. 
Prachtige heuvelachtige landschappen en schitterende bossen zijn enkele ingrediënten welke de Eifel u kunnen bieden. Als de keuze dan ook op deze regio valt dan is Gerolstein een perfecte locatie om een vakantiewoning te huren.
Wandeltochten zijn hier prima te maken, maar ook zijn er prachtige fietsroutes te vinden in deze omgeving.
De Eifel in Duitsland is kortom een vakantieregio waar u echt eens een vakantie moet doorbrengen om deze op waarde te schatten.

Plaatsnaam

Gerolstein

Aantal inwoners

circa 7.700