Gönnersdorf

Gönnersdorf

Plaats in Duitsland

Gönnersdorf is een klein dorp welke te vinden is in de populaire vakantieregio de Eifel.
Als je hier de vakantie doorbrengt dan kies je voor duurzaam toerisme in een prachtige omgeving.
Huur eens een vakantiehuis in Gönnersdorf en ervaar de diversiteit aan mogelijkheden tot recreëren op niveau. In de Eifel kun je nog heerlijk authentiek op vakantie gaan en dit deel van Duitsland heeft zijn eigen karakter nog goed weten te behouden.
Vanaf je vakantieadres in Gönnersdorf kun je prima de omgeving verkennen. Dit kan per auto als je dagtrips wilt maken. Maar voor wandelaars en fietsliefhebbers kun je direct vanaf het dorp zo de natuur in wandelen of fietsen. Ervaar hoe mooi dit deel van de Eifel is, en hoe dit beter te doen door een vakantiehuis te boeken in Gönnersdorf.


Toerisme

De Duitse provincie de Eifel is ook populair bij veel Nederlanders, het is per auto prima bereikbaar en de huurprijzen van de vakantiewoningen zijn acceptabel te noemen.
Daarnaast is hier nog geen sprake van massatoerisme, de authentieke vakantiegedachte van rust, ruimte en heerlijk genieten staat hier nog hoog in het vaandel.
Vanuit het vakantiehuisje in Gönnersdorf kun je het achterland van de Eifel prachtig verkennen. Bij voorkeur per fiets, het is dat ook een prima gedachte om de tweewieler mee te nemen. Maar er zijn ook huurfietsen te verkrijgen in de buurt van het dorp.
De natuurparken in de buurt van Gönnersdorf zijn de moeite waard om te bezoeken. Maar er is meer dan natuur, in de Eifel zijn er leuke oude steden en authentiek gebleven dorpen te vinden die het bezoeken zeker waard zijn. Er zijn diverse interessante musea te vinden. Ook de typisch architectuur van deze regio is de moeite waard.
Breng de vakantie eens door in Gönnersdorf en ervaar al het moois wat de Eifel in Duitsland u te bieden heeft.

Plaatsnaam

Gönnersdorf

Aantal inwoners

circa 675