Immerath

Immerath

Plaats in Duitsland

Een piepklein dorpje in de Eifel, meer is Immerath niet. Toch is dit een prima locatie voor het huren van een vakantiehuis. Vanuit uw accommodatie kunt u dit deel van Duitsland dan verder gaan verkennen.  Deze streek heeft genoeg te bieden, niet alleen zijn er diverse leuk dorpjes en stadjes te bezoeken, ook de omgeving is wonderschoon. Veel natuurliefhebbers hebben dan ook wel eens een vakantie in de Duitse Eifel doorgebracht. Als u een vakantiewoning in Immerath huurt zit u in ieder geval op een prima locatie.


Toerisme

Natuurpracht in de Eifel, toeristen die in dit deel van Duitsland hebben doorgebracht zullen het beamen. Deze streek is het bezoeken meer dan waard als u een liefhebber van het buitenleven bent. De glooiende landschappen zijn een lust voor het oog en vanuit uw gehuurde vakantiehuis in Immerath sta je binnen enkele minuten midden in de natuur.
Heerlijk actief de vakantie doorbrengen in de Eifel daar draait het allemaal om. Fiets- en wandelliefhebbers zullen elke dag opnieuw een heerlijke tijd beleven in deze groen streek.
Waar gaat uw volgende vakantie naar toe ? Overtuig u zelf en heer een appartement of chalet nabij in of nabij Immerath en beleef een prachtige tijd in de Duitse Eifel regio.

Plaatsnaam

Immerath

Aantal inwoners

circa 250