Kelberg

Kelberg

Plaats in Duitsland

Kelberg is een klein stadje gelegen in de Eifel regio. Dit gebied is een leuke vakantiebestemming en veel mensen besluiten dan ook om een vakantiehuis te huren in deze omgeving.
Kelberg zelf heeft een kleinschalig centrum waar enkele leuke gebouwen te vinden zijn. De vakwerkhuizen die u hier aantreft zijn kenmerkend voor dit gebied.
De Eifel is populair onder toeristen, hierdoor zijn er de laatste jaren steeds meer vakantiewoningen bijgekomen in de omgeving van Kelberg. Voor een betaalbare vakantie in Duitsland is dit een prima regio. Het is aan u om dit gebied te ontdekken.


Toerisme

Wie een vakantie doorbrengt in de Duitse Eifel zal al snel tot de conclusie komen dat het landschap de moeite meer dan waard is. Natuurliefhebbers zullen zich dan ook prima kunnen vermaken in dit deel van Duitsland.
Als u een vakantiewoning huurt in Kelberg kunt u van hieruit leuke uitstapjes maken in deze schitterende streek. Voor een wandel- of fietsvakantie is de Eifel een topbestemming. Als u er over denkt om de vakantie door te brengen in dit deel van Duitsland dan is het goed te weten dat de huurprijzen van de vakantieaccommodaties in de buurt van Kelberg alleszins redelijk zijn.

Plaatsnaam

Kelberg

Aantal inwoners

circa 2.000