Klausen

Klausen

Plaats in Duitsland

Wilt u graag op een rustige plek uw vakantie in de Eifel doorbrengen ? Boek dan online eens een vakantiehuis in Klausen. Dit dorp kan prima fungeren als thuisbasis tijdens uw vakantie in dit deel van Duitsland.
Toeristen die voor een relaxte vakantie gaan zullen merken dat de Eifel een prima plek is. Het aanbod van vakantiewoningen in de buurt van Klausen is dan ook groeiende.


Toerisme

De Eifel streek richt zich op de natuurliefhebber. De prachtige glooiende heuvellandschappen maken het dat jaarlijks vele vakantiegangers hier hun vrije tijd doorbrengen.
Er zijn prachtige fietsroutes te vinden en ook wandelaars zullen zich in dit deel van Duitsland helemaal op de plaats voelen.
Huur eens een vakantiehuisje in Klausen en maak vanuit hier de mooiste dagtripjes. De Eifel leent zich niet alleen voor de een zomervakantie door de goede bereikbaarheid is het ook een ideale locatie voor een midweek of lang weekend weg. In de buurt van Klausen zijn bovendien enkele leuke bungalowparken te vinden. Dus ook een gezinsvakantie behoort tot de mogelijkheden.

Plaatsnaam

Klausen

Aantal inwoners

circa 1.325