Meisburg

Meisburg

Plaats in Duitsland

Meisburg is een piepklein dorpje welke centraal gelegen is in de Eifel regio. Dit gebied in Duitsland wordt in toenemende mate bezocht door toeristen uit Duitsland en omliggende landen waaronder natuurlijk ook Nederland.
Als je een vakantiewoning huurt in Meisburg moet je in het dorp zelf geen faciliteiten verwachten. Het grootste pluspunt is juist de rust van dit plaatsje in de Vulkaaneifel.
Rust & ruimte dat zijn de ware punten waarop u als toerist kunt overwegen of u als uitvalsbasis in Duitsland af wilt reizen naar het pittoresk Meisburg.


Toerisme

De Eifel in Duitsland wellicht hebt u er wel eens wat dagen doorgebracht tijdens de vakantie. Mocht dit het geval zijn dan zult u waarschijnlijk beamen dat de natuur en het authentieke van de streek de belangrijkste aanbevelingen richting de twijfelende vakantieganger zijn.
Huur een vakantiewoning in Meisburg en ontdek het pure, het is in feite een eigengereid stukje Duitsland. Wat is er zoal te doen rondom dit dorp? Bezoek het nabijgelegen Manderscheid, hier zijn maar liefst twee kastelen te vinden. Het vulkaanmeer is ook prachtig en ligt op nog geen kwartier rijden van Meisburg. In het zomerseizoen kunt u prima aan de oevers van dit water vertoeven. Ook de plaats Gerolstein is per auto snel bereikbaar en daar treft u allerlei faciliteiten die u wellicht mist in Meisburg. Maar dit dorp in de Vulkaaneifel stelt hier wel een heerlijke rustige omgeving tegenover. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat!

Plaatsnaam

Meisburg

Aantal inwoners

circa 230