Schleiden

Schleiden

Plaats in Duitsland

Schleiden is een leuk stadje gelegen in de Eifel. Het toerisme is in- en rondom deze plaats een belangrijke bron van inkomsten. Een vakantiehuis huren in dit deel van de Eifel is dan ook niet al te moeilijk. Er zijn diverse vakantiewoningen te vinden in Schleiden en directe omgeving.
Het centrum van deze kleine stad is nog authentiek van karakter en daarom zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Ook vindt je hier diverse leuke restaurantjes en niet te vergeten de nodige detailhandel. Mensen die in dit deel van de Eifel de vakantie willen doorbrengen doen er goed aan in goede conditie te zijn. Want de omgeving is de moeite waard te verkennen.


Toerisme

Als je plannen hebt een vakantie in Duitsland te willen doorbrengen maar nog niet goed weet in welke regio u een vakantiehuis wilt boeken doet er verstandig aan om eens voor de Eifel te gaan. Je zou het stadje Schleiden als uitvalbasis kunnen gebruiken. Van hieruit kun je zo de het echte buitenleven ervaren. De prachtige glooiende landschappen zijn de moeite waard. Neem dan ook een fiets en wandelschoenen mee als je hier de vakantie gaat doorbrengen.
Er zijn prachtige natuurparken waar je uren kunt wandelen en ook zijn er goede fietsroutes voor zowel de recreant als de sportieve fietser.
De Eifel is een prachtige vakantieregio en het is aan de vakantieganger deze te ontdekken.
Wat betreft accommodaties kun je kiezen voor een vakantiehuis midden in de natuur. Ga je met het gezin op vakantie dan is het ook mogelijk een bungalow te huren op een vakantiepark met talloze faciliteiten. Ook wat dat betreft heeft het stadje Schleiden en de Eifel regio de toerist genoeg te bieden.

Plaatsnaam

Schleiden

Aantal inwoners

circa 13.200