Zendscheid

Zendscheid

Plaats in Duitsland

Zendscheid is een plaats die u hoogstwaarschijnlijk niet bekend in de oren zal klinken. Zelf als bent u een frequent vakantieganger in de regio Eifel dan nog is de kans groot dat u dit piepkleine dorpje in Duitsland niet kent.
Wilt u in dit deel van het land de vakantie doorbrengen in alle rust en zonder directe voorzieningen op loopafstand dan ik Zendscheid een prima plek om een vakantiehuis te huren.
De heerlijke landelijke ligging in de Eifel maken het tot een prima plek en het lokale natuurschoon is de moeite meer dan waard. Voor een autovakantie in Duitsland is vanuit ons eigen land het dorp Zendscheid prima bereikbaar en mensen die hier de vakantie doorbrengen zijn verrast door dit mooi plekje in de Duitse Eifel.


Toerisme

Wie richting Duitsland op vakantie gaat, doet dit veelal met het buitengebeuren in het achterhoofd. Buitenmensen zullen dan ook prima op hun plek zijn, ervan uitgaande dat ze een vakantiewoning hebben gehuurd in Zendscheid. Dit buurtschap in de Eifel is prachtig gelegen aan de rivier de Kyll. Dit meanderende water is prima geschikt voor een heerlijk visvakantie. Maar ook wandeling langs de rivier is een absolute must tijdens uw vakantie in Duitsland.
De Eifel is een prima regio om te fietsen en te wandelen en als u de vakantie in Zendscheid doorbrengt zult u merken dat dit ook zeker voor deze streek opgaat.
Natuurliefhebbers die de vakantie in Duitsland willen doorbrengen hebben de keus uit verschillende prachtige regio’s en kiest u voor de Eifel dan is het genieten van prachtige flora en fauna. Boek eens een huisje in of om Zendscheid en geniet simpelweg van wat de natuur u te bieden heeft.

Plaatsnaam

Zendscheid

Aantal inwoners

circa 130