Bad Sachsa

Bad Sachsa

Plaats in Duitsland

Het stadje Bad Sachsa is het hele jaar door een prima vakantiebestemming. Deze plaats heeft een aanbod van winkels en restaurants. In de zomermaanden leent zich de omgeving uitstekend voor een actieve vakantie. Dit gaat trouwens ook voor de wintermaanden over want er is een skicentrum te vinden.
Door zijn prachtige ligging brengen veel toeristen hier de vakantie door. Het aanbod van vakantiehuizen in Bad Sachsa is dan ook groeiend. Vanuit deze plaats kun je dit deel van de Harz prima verkennen. Dit deel van Duitsland mag zich verheugen in een toenemende interesse onder toeristen.


Toerisme

Als u een vakantiehuis huurt in of nabij Bad Sachsa is het erg leuk om het stadje nader te verkennen tijdens uw vakantie in de Harz. Maar nog leuker is het wellicht om de omgeving eens aan te doen. Dit deel van Duitsland heeft de toerist meer dan genoeg te bieden. Maar wat er toch uitspringt is de schitterende natuur, vooral het landschap is genieten. Neem uw fiets dan ook mee als u op vakantie gaat richting Bad Sachsa.
Maar behalve de landschappelijke waarde zijn er ook leuke musea te bezoeken. Oude stadjes en prachtige dorpjes. Massatoerisme zult u niet aantreffen in de Harz, u kunt dus op uw eigen tempo de regio verkennen tijdens uw vakantie in dit deel van Duitsland.
Of u nu in de winter of de zomer een vakantie doorbrengt in Bad Sachsa, één ding is zeker u zult zich op zeker vermaken.

Plaatsnaam

Bad Sachsa

Aantal inwoners

circa 7.750