Cattenstedt

Cattenstedt

Plaats in Duitsland

Het dorpje Cattenstedt is gelegen in de regio Harz te Duitsland. Wilt u in dit gebied de regio de vakantie doorbrengen en zoekt u vooral een rustige locatie en zijn de aanwezigheid van allerlei voorzieningen en faciliteiten van minder belang dan is Cattenstedt een prima locatie om een vakantiewoning te huren.
Voor de boodschappen en een natje en droogje kunt u terecht in het in de stad Blankenburg. Dit betekent dat u wel de beschikking moet hebben over een gemotoriseerd vervoersmiddel als u verblijft in dit deel van de Duitse Harz. Maar de rust die u ervaart tijdens de vakantie in Cattenstedt maakt dit meer dan goed!


Toerisme

De Harz in Duitsland staat goed aangeschreven bij mensen die houden van het buitenleven. Als u een natuurhuisje in Cattenstedt heeft gehuurd zult u bemerken dat het hier inderdaad prima vertoeven is. Je kunt genieten van de rust bij je eigen accommodatie maar evengoed kun je de regio ontdekken. Quedlinburg is de moeite waard of breng een bezoekje aan de grotten van Rübeland, de Bodevallei is weer een prima plek voor mensen die er te voet of per fiets op uit willen trekken. Er zijn fraaie routes in de omgeving te vinden.
Als je de vakantie in Cattenstedt doorbrengt kun je in ieder geval genieten van een prachtige streek in de Harz.

Plaatsnaam

Cattenstedt

Aantal inwoners

circa 740