Elend

Elend

Plaats in Duitsland

Elend is een klein dorpje gelegen in de Harz. Om precies is het te vinden in de Bode Vallei en is geheel omringd door een bosrijke omgeving. In de zomermaanden heeft het dan ook een groene uitstraling. Mensen die een vakantiehuis huren in Elend komen dan ook voornamelijk voor de prachtige natuur en de mogelijkheden om er actief op uit te trekken.
Het dorpje kan dan ook een prima uitvalsbasis zijn voor mensen die de Harz regio nader willen ontdekken. Dit deel van Duitsland wordt gestaag populairder onder toeristen.


Toerisme

Natuur is de grote troef van de Harz en het is dan ook aan te raden uw fiets en wandelschoenen mee te nemen als u besluit de vakantie door te brengen in deze Duitse regio.
Nabij Elend zijn er diverse leuke vakantiehuizen te vinden die te huur worden aangeboden aan toeristen. Vanuit uw accommodatie kunt u leuke uitstapjes plannen. De natuur is prachtig en deze kunt u fietsend dan wel wandelend nader ontdekken.
Ontdek Duitsland en de Harz als vakantiebestemming huur een leuke vakantiewoning in Elend en vorm uw eigen mening over deze prachtige streek.

Plaatsnaam

Elend

Aantal inwoners

circa 450