Friedrichsbrunn

Friedrichsbrunn

Plaats in Duitsland

Friedrichsbrunn is een dorp gelegen in de Harz regio te Duitsland. Dit gebied staat vooral bekend om zijn rust en ruimte. Als je hier de vakantie doorbrengt dan weet je dat je helemaal tot rust kunt komen tijdens je verblijf.
Huur eens een vakantiehuisje in Friedrichsbrunn, ongeacht het seizoen want het hele jaar door is er hier genoeg te beleven. Neem in de zomermaanden gerust de mountainbike of wielrenner mee want er zijn prachtige fietsroutes te vinden.
Ook de wintersport kun je in Friedrichsbrunn doorbrengen want de skipistes bevinden zich in de nabijheid van de accommodatie waar je verblijft.


Toerisme

De Harz wordt door Nederlanders in toenemende mate bezocht, maar van massatoerisme is hier gelukkig gaan sprake. Als je een accommodatie huurt in Friedrichsbrunn kun je er dus van op aan dat je verblijft in een rustieke setting.
De vakantie doorbrengen in dit deel van Duitsland is de moeite meer dan waard met rondom je heen de prachtige natuur die je een gevoel van tot rust komen geeft. Als je graag actief bezig wilt zijn tijdens de vakantie in de Harz dan zit je met Friedrichsbrunn als uitvalsbasis helemaal goed. Boek dus eens een vakantiewoning om zelf je eigen conclusie te kunnen trekken over deze fraaie Duitse regio.
Vanuit Nederland is de Harz in enkele uren te bereiken. Dus waar wacht je nog op! Pak je koffers in de auto en reis af naar je recreatiewoning in Friedrichsbrunn.

Plaatsnaam

Friedrichsbrunn

Aantal inwoners

circa 1.050