Güntersberge

Güntersberge

Plaats in Duitsland

Güntersberge is een dorp in de regio Harz. Er wonen minder dan duizend inwoners maar toch heeft het de beschikking over faciliteiten als vakantiewoningen, een hotel en eetgelegenheden. Er is zelfs in Güntersberge een curiosa museum te vinden. Leuk om eens te bezoeken tijdens de vakantie in dit deel van Duitsland.
Mensen die een vakantiewoning in Güntersberge huren doen dit veelal uit het oogpunt van de omgeving. Het natuurschoon in dit deel van de Harz is prachtig en veel wandelaars doen deze regio dan ook aan.


Toerisme

Zoals al aangegeven is Güntersberge maar een klein plaatsje in het midden van Duitsland. Maar toch is de omgeving dusdanig interessant dan je zult bemerken dat de vakantie om is voordat je het door hebt.
De Bergsee is een meer van goede voorzieningen biedt voor visfanaten. Ook kun je met een boot een heerlijke tochtje maken. De landelijke omgeving en de talloze bossen zijn perfect om in te wandelen. In de winter kun je in de omgeving van Güntersberge prima langlaufen en ook de schaatsen kunnen mee gezien het aantal meertjes wat in de regio te vinden is.
Wil je de Harz eens ontdekken dan is het huren van een huisje in Güntersberge een stap in de goede richting. De regio heeft in ieder geval voor een ieder wat te bieden!

Plaatsnaam

Güntersberge

Aantal inwoners

circa 950