Hasselfelde

Hasselfelde

Plaats in Duitsland

Hasselfelde is een klein stadje in de Harz. Het hart van deze plaats is het centrumplein en verder is het vooral de rust welke opvalt. Als u de vakantie in dit deel van Duitsland wilt doorbrengen en zich aan het oriënteren bent in welk deel van de regio te bivakkeren zal er goed aan doen om het oosten van de Harz serieus te overwegen.
Het huren van een vakantiehuis in Hasselfelde is een uistekende eerste stap op weg naar een leuke vakantie in deze Duitse regio. Vanuit deze stad kun je de vakantie in de Harz een nadere invulling geven.


Toerisme

Hasselfelde is zoals al eerder genoemd een rustige plaats, maar dat wil niet zeggen dat er in dit deel van de Harz niet te beleven is. Integendeel, de regio heeft diverse museums, fraaie oude gebouwen, gezellige dorpen en een prachtige natuur. Het aanbod van vakantiehuizen in Hasselfelde is niet al te breed, dus huur uw accommodatie in dit deel van de Harz bijtijds.
Trek er vanuit uw vakantieadres lekker een aantal dagen op uit, maar neem ook op gezette tijden rust en geniet van dit unieke stukje Duitsland.
Lekker op vakantie in Hasselfelde ! Wellicht gaat dit ook uw favoriete slogan worden. Bijkomend voordeel is dat de huurprijzen van de vakantiewoningen in en om Hasselfelde zeker acceptabel te noemen zijn. Dus een prima prijs/kwaliteit is gegarandeerd als u met het gezin de vakantie doorbrengt in dit deel van de Harz te Duitsland.

Plaatsnaam

Hasselfelde

Aantal inwoners

circa 3.100