Hüttenrode

Hüttenrode

Plaats in Duitsland

Hüttenrode is een dorp in de Harz regio. Dit is een streek waar je prima je vakantie kunt doorbrengen. Toch zijn relatief landgenoten bekend in dit deel van Duitsland, dit is absoluut spijtig want in dit gebied kun je voor een schappelijke prijs een leuke vakantie doorbrengen.
Het huren van een vakantiehuis in Hüttenrode is dan ook een prima plan, dit is een rustige locatie en van hieruit kun je een nadere invulling aan je vakantie in de Harz geven.


Toerisme

Natuurschoon, prachtige fietsroutes en diverse wandelpaden, enkele schitterende oude steden. Dit zijn zomaar enkele termen die van toepassing zijn op de Harz. Als je één van de vakantiewoningen in de omgeving van Hüttenrode hebt geboekt kun je zelf de proef op de som nemen.
Voor natuurliefhebbers is er de keuze uit diverse natuurparken die absoluut de moeite waard zijn. Mensen die de vakantie in de Harz doorbrengen komen over het algemeen ook voor het natuurschoon. Maar behalve de flora en fauna zijn er ook enkele prachtige oude steden te vinden met een rijke geschiedenis en prachtige architectuur.

Plaatsnaam

Hüttenrode

Aantal inwoners

circa 1.200