Wildemann

Wildemann

Plaats in Duitsland

Wildemann is een plaats in de Harz regio. Deze streek staat bij veel toeristen bekend om de prachtige natuur.  En dit kleine stadje kan ook als uitvalsbasis dienen voor uw vakantie in Duitsland.
Huur daarom eens een vakantiehuis in Wildemann en ontdek de rest van deze prachtige regio.
Het toerisme is hier zeer belangrijk en veel toeristen doen deze plaats dan ook aan, vooral omdat het op een heuvel ligt. Wildemann is dan ook bekend als bergstadje. Dus als u de vakantie doorbrengt in de Harz mag een bezoek aan dit leuke plaatsje niet ontbreken.


Toerisme

Duitsland is een vakantieland in opmars, elk jaar weer worden er meer vakantiehuizen geboekt in dit land. De Harz is één van de regio’s die baat heeft bij het opmars van het toerisme. Het aanbod van vakantiewoningen in en rondom Wildemann wordt dan ook steeds groter. Voor u als potentiële huurder heeft dit als voordeel dat u voor relatief weinig geld een vakantiehuis in de Harz kunt huren.
Als u natuurliefhebber bent zit u prima in dit deel van Duitsland want het landschap is prachtig. Wandelaars en fietsers zullen rondom Wildemann dan ook een prima tijd beleven.
In de wintermaanden zijn er hier ook volop wintersportmogelijkheden, het is aan u om dit deel van de Harz te ontdekken. Boek daarom eens een chalet of appartement in één van de vakantieparken.

Plaatsnaam

Wildemann

Aantal inwoners

circa 1.050