Alheim

Alheim

Plaats in Duitsland

Alheim is een dorp in de regio Hessen te Duitsland. Tevens maakt deze plaats ook onderdeel uit van de gelijknamige gemeente.
Deze regio kan het best als landelijk worden omschreven en mensen die hier de vakantie doorbrengen komen vooral voor de natuurschatten.
Wil je ook een huisje huren in Alheim en slaag je hierin ook dan verblijf je in een plaats zonder noemenswaardige faciliteiten. Toch kan dit Duitse dorpje een prima plek zijn om te verblijven de gezonde buitenlucht, de aardige mensen en de fraaie omgeving maken van dit deel van het Duitse Hessen een heerlijke verblijfslocatie.
Ervaar het zelf en breng de vakantie ook eens door in de gemeente Alheim.


Toerisme

Duitsland heeft een aantal bekende regio’s waar Nederlanders de vakantie doorbrengen. De regio Hessen waar Alheim te vinden is zal niet bij iedereen een kreet van herkenning oproepen. Toch is dit wel degelijk een streek welke gestaag populairder aan het worden is.
Ook als u de vakantie wilt doorbrengen in Alheim is het zo dat er genoeg te zien en te ondernemen is. Het Gudetal is een prachtig natuurgebied en vanaf de Metzebacher Höhe heeft u een prachtig vergezicht over de regio Hessen!
Tijdens uw verblijf een leuke stad bezoeken? Doe dan Spangenberg eens aan of bezoek Rotenburg met zijn prachtige vakwerkhuizen.
Boek een vakantiewoning in Alheim en ervaar de gastvrijheid van de Hessen streek!

Plaatsnaam

Alheim

Aantal inwoners

circa 1.800