Frankenau

Frankenau

Plaats in Duitsland

Frankenau is een leuk en toeristisch stadje in de regio Hessen. Dit gebied is centraal in Duitsland gelegen en met de auto dan ook prima bereikbaar vanuit ons land.
Hoewel het eigenlijk maar een relatief kleine plaats is biedt Frankenau de nodige faciliteiten op het gebied van detailhandel en horeca. Zo is er een supermarkt en zijn er ook ambachtelijke zaken als de bakker en slager te vinden. Ook voor een avondje lekker uit eten hoef je dit stadje niet uit. In Frankenau zijn er een paar leuke restaurants te vinden. Kortom dit gezellige stadje in Hessen is een prima plek om de vakantie door te brengen!
Huur een vakantiehuis in Frankenau en kom erachter dat dit toch wel een hele leuke plaats is.


Toerisme

Nabij Frankenau is een prachtig natuurpark gelegen het gaat hier om het Nationale Park Kellerwald-Edersee. Voor recreanten die een vakantiehuis in dit deel van de regio Hessen huren is dat natuurlijk helemaal perfect. Hier kunt u heerlijk wandelen en voor de fietsliefhebbers zijn er in deze omgeving mooie routes te vinden.
Doordat deze regio populair is onder toeristen is het aanbod van vakantiewoningen in Frankenau toch wel redelijk divers te noemen. Aan de rand van deze plaats is dan ook een groot ferienpark te vinden welke perfect is als je de vakantie wilt doorbrengen met het hele gezin.
Leuke uitjes om met u kroost te maken als u in dit deel van Duitsland verblijft zijn onder andere een bezoek brengen aan klimbos van Hemfurth. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Maar ook is er in de buurt van Frankenau een paardenmanege te vinden. 

Plaatsnaam

Frankenau

Aantal inwoners

circa 3.000