Frielendorf

Frielendorf

Plaats in Duitsland

Frielendorf is een dorp in de regio Hessen te Duitsland. Breng je de vakantie in dit gebied door dan kan deze plaats wellicht perfect voor jou zijn. Het is niet te groot maar tegelijkertijd zijn er wel faciliteiten te vinden die voor een toerist van belang zijn. Te denken valt dan aan een gezellig restaurant en een supermarkt welke natuurlijk reuzehandig is als je een vakantiehuis huurt in Frielendorf. Verder is het vooral de omgeving die veel mensen aanspreekt. Dus trek er vooral op uit!


Toerisme

Breng je de vakantie door in Frielendorf dan kan het niet anders dan dat je een deel van je verblijf doorbrengt aan de Silbersee. Dit meer biedt vele vormen van waterrecreatie, je kunt erin zwemmen, genieten van de zon aan de waterkant of per bootje een leuk tochtje maken.
Dit water bij Frielendorf trekt dan in het zomerseizoen veel toeristen en ook mensen uit de regio Hessen zelf weten het Zilvermeer goed te vinden.
Ook de bosrijke omgeving trekt veel recreanten, er zijn diverse wandelroutes rondom Frielendorf te vinden. Geniet je graag in de buitenlucht dan is een vakantie in dit deel van Duitsland iets wat zeker aan te raden is.
Dus boek een vakantiehuis in Frielendorf en geniet van de adembenemende schoonheid rondom deze leuke plaats.

Plaatsnaam

Frielendorf

Aantal inwoners

circa 1.500