Homberg

Homberg

Plaats in Duitsland

Homberg is een stadje in het midden van Duitsland. Het is gelegen in de regio Hessen.
Deze plaats heeft zelf niet al te veel te bieden op het toeristisch vlak maar er zijn natuurlijk wel de nodige voorzieningen die handig zijn tijdens de vakantie. Je kunt prima boodschappen doen in Homberg en ook zijn er in het kleine centrum een aantal eetgelegenheden te vinden. Dus op zich geen slechte keus om als uitvalsbasis te dienen tijdens een eventueel verblijf in de regio Hessen.
Huur een vakantiehuis in of aan de rand van Homberg en ontdek het midden van Duitsland, u zult vermoedelijk volledig verrast huiswaarts keren.


Toerisme

Tijdens de vakantie in of om Homberg zult u de Hessen streek waarschijnlijk beter leren kennen. Als u de beschikking heeft over een auto dan is dit ook goed mogelijk. Er zijn diverse plekken te bezoeken die u en uw medereizigers zal kunnen bekoren.
Knüll is een natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen of één van de fietsroutes kunt voltooien. Het natuurschoon in het centrale deel van Duitsland is geweldig divers en als recreant die van het buitenleven houdt is dit een goede plek om te verblijven.
Vanaf uw vakantiewoning in Homberg kunt u ook Waßmuthshausen aandoen, dit is zeker een aanrader. Wilt u een dagje stad doen dan is Kassel de beste keus in dit deel van de regio Hessen.
Boek een accommodatie in Homberg en laat u verassen in dit deel van Duitsland.

Plaatsnaam

Homberg

Aantal inwoners

circa 7.450