Kirchheim

Kirchheim

Plaats in Duitsland

Kirchheim is een plaats gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving in het midden van Duitsland. Dit dorp in de regio Hessen heeft de benodigde faciliteiten waar u als toerist naar op zoek bent. Tenminste ervan uitgaande dat u een vakantiehuis huurt in Kirchheim.
Er zijn ambachtelijke winkeltjes te vinden en ook een supermarkt ontbreekt niet.
Ook is er een museum te vinden en de parkachtige setting van deze plaats maakt het dat u zich er snel thuis zult voelen. Ook is er net buiten Kirchheim een vakantiepark te vinden welke perfect is voor gezinnen met jonge kinderen. Dus bezoek deze plaats in Duitsland eens en ervaar de mogelijkheden van de regio Hessen.


Toerisme

Als u de vakantie doorbrengt in Kirchheim dan verblijft u in het groene hart van Duitsland. Want zo staat deze regio bekend met zijn talrijke bossen. Viertiende van deze streek bestaat namelijk uit bebossing. Dit maakt het tot een perfecte bestemming voor wandelaars en fietsers.
In het winterseizoen kun je in de omgeving van Kirchheim prima de lange latten onderbinden en langlaufen. De glooiende omgeving maakt het tot een gebied met prima mogelijkheden voor de actieve recreant. Verken ook het Knüllgebergte en wissel dit af met de diverse dorpjes waar je de bekende vakwerkhuizen tegenkomt. Dit alles is allemaal te vinden in de directe omgeving van Kirchheim.

Plaatsnaam

Kirchheim

Aantal inwoners

circa 3.750