Mossautal

Mossautal

Plaats in Duitsland

Mossautal is een gemeente in Duitsland. Om precies te zijn is deze gelegen in de regio Hessen. Het is een landelijk gebied met een centrale ligging. Vanuit Nederland is Mossautal-Hüttenthal prima aan te reizen en dan ook een erg leuk gebied om de vakantie eens door te brengen.
Er zijn in deze gemeente talloze kleine dorpjes en woonkernen te vinden en de beschikking over een eigen auto is wel een gegeven waar je rekening mee moet houden.
Maar dat maakt het huren van een vakantiehuis in het Mossautal tegelijkertijd zo leuk. Het is een heerlijk gebied om lekker te voet te verkennen. En zolang je maar een deugdelijk vervoersmiddel hebt is er altijd wel dat leuke restaurant en andersoortige voorzieningen te vinden. 


Toerisme

Als je de vakantie doorbrengt in de regio Mossautal dan verblijf je indirect ook in of vlakbij het Odenwald. Ook is het zo dat je dan bivakkeert in de meest prachtige natuur en buitenmensen zullen hier dan ook de meeste tijd van de vakantie doormaken. Vooral als de weergoden meewerken is het hier heerlijk toeven.
Het Mossautal-Hüttenthal is een heerlijk gebied in Hessen en als je toch al van plan bent om de vakantie in Duitsland door te brengen dan is deze locatie zeker het overwegen waard!

Plaatsnaam

Mossautal

Aantal inwoners

circa 2.500