Neukirchen

Neukirchen

Plaats in Duitsland

Neukirchen is een gemeente met ruim zevenduizend inwoners. Tevens is het ook het grootste dorp van dit gebied in de regio Hessen.
Wie in dit deel van Duitsland wil verblijven tijdens de vakantie zal vermoedelijk het type toerist zijn welke graag zijn vrije tijd doorbrengt  met activiteiten als wandelen en fietsen.
Huur je een vakantiehuis in Neukirchen dan verblijf je in een landelijke omgeving waar prachtige groene velden stuivertje wisselen met prachtige bossen.
Neem zo mogelijk uw fiets mee op vakantie richting Hessen en uiteraard gaat dit ook op voor uw wandelschoenen.
De faciliteiten voor toeristen die in Neukirchen verblijven zijn prima te noemen. U kunt uw boodschappen doen in het dorp en ook een restaurant waar u voor schappelijke prijzen goed kunt eten zijn er voldoende. 


Toerisme

Hessen is een streek die redelijk centraal ligt in Duitsland. Vanuit ons land is het met auto dan ook prima aan te reizen. Verblijf je in een huisje of hotel te Neukirchen dan kun je van daaruit de omgeving goed verkennen.
Zoals al eerder gerefereerd staat deze regio bekend om het natuurschoon en het lokale toerisme speelt dan ook handig in op dit gegeven. De faciliteiten voor de buitenrecreant zijn van hoog niveau of dat nu gaat om wandelroutes en fietspaden, de gastvrijheid van de lokale bevolking of de toeristenkantoren die de nodige informatie bieden. Verblijf je in Neukirchen dan zal de Hessen streek je positief verbazen. Een heerlijk stukje Duitsland op slechts enkele uren rijden van Nederland. 

Plaatsnaam

Neukirchen

Aantal inwoners

circa 7.200