Bengel

Bengel

Plaats in Duitsland

Het dorpje Bengel is gelegen in de Moezel regio, dit deel van Duitsland staat bekend om zijn prachtige natuur en niet te vergeten de prachtige wijnvelden die lijken te waken over het glooiende landschap.
Als u de vakantie eens wilt doorbrengen in de Moezel dan is het huren van een vakantiehuis in Bengel het overwegen waard. Het dorp kan dienen als een prima uitvalsbasis, het is er heerlijk rustig en direct buiten het dorp vindt u zich terug in een prachtig landschap.
In de buurt van Bengel zijn diverse vakantiewoningen te vinden.


Toerisme

De Moezelregio is erg populair bij toeristen en jaarlijks brengen er veel recreanten hun vakantie door in deze natuurrijke streek. Als u een vakantiewoning huurt in of nabij Bengel dan kunt u van hieruit wandelend, fietsend of per auto de omgeving verkennen.
Als u actief bezig wilt zijn tijdens de vakantie is de Moezel voor u de juiste vakantieregio want het is een genot om door het glooiende landschap heen te trekken.
Als u graag een stad wilt bezoeken tijdens uw vakantie in Sauerland dan zijn steden als Trier en Cochem echte aanraders. Hier zult u zich op zeker een dag kunnen vermaken. In de buurt van Bengel zijn ook leuke vakantieparken te vinden waar u een leuke vakantie met de hele familie kunt doorbrengen. Dit deel van Duitsland heeft simpelweg erg veel te bieden.

Plaatsnaam

Bengel

Aantal inwoners

circa 1.000