Cochem

Cochem

Plaats in Duitsland

Cochem is één van de populairste plaatsen van het gebied welke gelegen is aan de Moezel. Dit deel van Duitsland is een populaire regio bij toeristen. Als u besluit een vakantiehuis te huren in de omgeving van Cochem betekent dit dat u in de nabijheid van een prachtig stadje bivakkeert. Het centrum van deze plaats is authentiek en herbergt prachtige oude gebouwen.
Ook heeft het stadje Cochem een leuk winkelaanbod en in de zomermaanden kunt u hier heerlijk genieten op één van de terrassen in het centrum. Ook het oude bergslot is een bezoekje meer dan waard en is zeer geliefd bij de vakantiegangers en geldt als het icoon van deze regio.


Toerisme

Cochem is een populaire stad in het Moezel gebied. En dit deel van Duitsland is dan ook werkelijk prachtig. Niet alleen deze plaats is de moeite waard. Ook de omgeving met zijn glooiende heuvellandschap is een lust voor het oog. Er zijn ook prachtige fietsroutes te vinden, dus neem eventueel uw fiets mee op vakantie, er eentje huren op het vakantiepark in de buurt van Cochem kan natuurlijk ook. Vanuit Nederland en België is de Moezel regio prima per auto bereikbaar dus breng uw volgende vakantie eens door in dit deel van van Duitsland. Cochem kan hierbij dienen als prima uitvalsbasis.

Plaatsnaam

Cochem

Aantal inwoners

circa 5.100