Ediger-Eller

Ediger-Eller

Plaats in Duitsland

Ediger-Eller is weer typisch leuk stadje in de Moezel regio van Duitsland. Jaarlijks brengen dan hier ook veel toeristen uit binnen- en buitenland de vakantie door. Bij veel Nederlanders die in dit gebied de vakantie doorbrengen is dit wijnstadje dan ook redelijk bekend.
Als u ook een vakantiewoning in Ediger-Eller wilt boeken dan kunt u deze tijdig vastleggen want het aanbod van dit type accommodatie is redelijk gering. Tenminste als het om een particulier verblijf gaat, iets buiten deze stad is ook nog een vakantiepark te vinden.
Het leuke van Ediger-Eller is haar ligging aan de rivier de Moezel en het gezellige centrum met zijn authentieke gebouwen. En natuurlijk de ligging tussen de wijngaarden.


Toerisme

De Moezelregio is een prachtig stukje Duitsland en Ediger-Eller is zonder meer één van de mooiste stadjes van dit gebied.
Mensen die hier de vakantie doorbrengen komen voor het authentieke gevoel welke deze streek oproept en natuurlijk voor de prachtige wandel- en fiets routes langs de rivier de Moezel en tussen de wijngaarden door.
Het recreatiepark nabij Ediger-Eller is perfect als u met het gezin de vakantie wilt doorbrengen. Er zijn voor jong en oud prima faciliteiten te vinden. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om in het centrum van het stadje te verblijven. In Ediger-Eller zijn hotels en appartementen te vinden. Dus wat let u nog om dit prachtige stukje Duitsland nader te leren kennen.

Plaatsnaam

Ediger-Eller

Aantal inwoners

circa 1.000