Merschbach

Merschbach

Plaats in Duitsland

Merschbach is een piepklein dorpje welke gelegen is in de Moezel regio te Duitsland.
Deze streek is geliefd bij toeristen en ook vanuit ons land brengen jaarlijks veel landgenoten de vakantie door in de Moezel.
Als u een vakantiehuis huurt in Merschbach weet u zeker dat u kunt genieten van een heerlijke ontspannen vakantie is een rustige omgeving.
Het dorpje bestaat uit enkele authentieke huizen en kan sec dienen als uitvalsbasis tijdens de vakantie in dit deel van Duitsland.
In Merschbach zijn enkele vakantiewoningen te vinden die online te huur worden aangeboden.


Toerisme

De Moezel is vanuit Nederland prima per auto bereikbaar. Het prachtige glooiende landschap met op de heuvelruggen ontelbare wijnranken. Toerisme en wijn dat zijn ook direct de twee meest voorname inkomstenbronnen van deze regio.
Als u een appartement huurt in Merschbach is het ook aan te raden tenminste één wijnboerderij aan te doen tijdens de vakantie.
Ook de stad Triër is het bezoeken meer dan waard. De historie komt je tegemoet als je door deze oude stad slentert. Cultuur, architectuur, musea en een divers winkelaanbod dat zijn allemaal steekwoorden die op deze stad van toepassing zijn.
De vakantie in Merschbach is voorbij voor u er erg in heeft en er is een gerede kans dat u ook in de toekomst in de Moezelstreek weer een accommodatie zult boeken.

Plaatsnaam

Merschbach

Aantal inwoners

circa 55