Trier

Trier

Plaats in Duitsland

Trier is een prachtige stad gelegen aan de Moezel. Deze regio is populair onder toeristen een jaarlijks besluiten er dan ook veel mensen de vakantie door te brengen in dit deel van Duitsland.
Het aanbod van vakantiehuizen in en rondom Trier is dan ook zeer breed en de huurprijzen zijn alleszins redelijk te noemen.
De stad ademt historie uit en is in feite ook één groot openluchtmuseum te noemen, ook winkelliefhebbers zullen zich hier goed een dag kunnen vermaken. Als u een accommodatie huurt in Trier kunt u dit meteen als uitvalsbasis gebruiken en de Moezel regio nader kunnen ontdekken. Het is zeker de moeite waard !


Toerisme

Wie eens een vakantie in Duitsland wil doorbrengen heeft de keuze uit meerdere regio’s die tot de verbeelding spreken. Maar wilt u cultuur en natuur samenvoegen dan is de streek de Moezel de plek om een vakantiewoning te huren. Vooral rondom de stad Trier is een prachtige plek en mensen die hier eerder de vakantie hebben doorgebracht komen dikwijls terug.
Als u graag actief bezig wilt zijn tijdens uw vakantie is deze Duitse streek een prima plek. Het glooiende landschap leent zich prima voor lange fietstochten of prachtige wandelingen. Het is dan ook mogelijk een vakantieaccommodatie midden in de natuur te huren. Maar ook in of rondom Trier kunt u een appartement of vakantiehuisje reserveren.
In de wintermaanden is de Moezel regio een leuke wintersportbestemming vooral de beginnende skiër zal hier genoeg uitdagingen vinden.
Als u wilt investeren in recreatief vastgoed dan is het goed te weten dat de Duitse Moezel een prima locatie is om een tweede huis aan te kopen. Niet alleen zijn de huizen hier betaalbaar ook de verhuurmogelijkheden zijn zeer goed en op deze manier kunt u dus een goed verhuurrendement realiseren op uw 2de woning in of nabij Trier.

Plaatsnaam

Trier

Aantal inwoners

circa 108.000