Trittenheim

Trittenheim

Plaats in Duitsland

Trittenheim is een dorpje gelegen in de Moezel regio van Duitsland. Deze streek is voornamelijk afhankelijk van de wijnproductie en het toerisme. Jaarlijks zijn er dan ook veel mensen die ervoor kiezen in deze streek de vakantie door te brengen.
Als u besluit een vakantiehuis te huren in Trittenheim dan kunt u er zeker van zijn dat u een huisje geboekt heeft op een leuke locatie.
Vooral de wijnliefhebber zal zich prima vermaken in dit Duitse dorp. Er zijn namelijk meerdere wijnboerderijen te vinden en u kunt dus ook deelnemen aan een wijnproeverij.
Ook zijn er nog oude overblijfselen te vinden uit de Romeinse periode.
Het dorpje is ook prachtig gelegen direct aan de oevers van de rivier de Moezel.


Toerisme

Vakantiegangers die ervoor kiezen om een vakantiewoning te huren in of nabij Trittenheim zullen er achter komen dat ze een perfect uitvalsbasis hebben voor het maken van leuke dagtrips door dit deel van Duitsland. Het is mede door de gunstige reisafstand ook een perfect vakantieland voor ons Nederlanders.
De Moezel regio heeft ook veel natuurschoon te bieden en vergeet dan ook niet uw fiets mee te nemen als u afreist naar deze Duitse streek. Er zijn diverse prachtige natuurparken te vinden waar u heerlijk actief uw vakantie kunt doorbrengen.
Ook als u met de familie een vakantie wilt doorbrengen bent u hier op de goede plek. Dicht bij Trittenheim zijn enkele prima vakantieparken te vinden waar u een luxe bungalow kunt huren. De Moezel is een erg leuke vakantieregio en verdient uw aandacht.

Plaatsnaam

Trittenheim

Aantal inwoners

circa 1.150