Grethem

Grethem

Plaats in Duitsland

Grethem is een klein dorp in de regio Niedersaksen. Dit deel van Duitsland is vanuit ons eigen lang goed bereikbaar en mede daarom populair om een korte vakantie door te brengen.
Het dorp heeft een landelijke ligging en de rivier de Aller meandert iets verder zich een weg door het Duitse landschap.
Als u op een rustige plek bij onze Oosterburen de vakantie wilt doorbrengen dan is Grethem een goede plek om een vakantiewoning te huren. Geniet van het platteland van Niedersaksen en verken te voet de directe omgeving eens. Ook u zult dan zeer waarschijnlijk tot de conclusie komen dat Grethem een leuke vakantiebestemming net over de grens is.


Toerisme

Lekker ontspannen de vakantie doorbrengen en je eigen dagindeling bepalen. Wie spreekt dat niet aan. Boek een natuurhuisje bij Grethem en u kunt zelf een mix van relaxen bij uw recreatiewoning en leuke dagtripjes in de omliggende regio van Niedersaksen samenstellen.
Een leuke tip voor dierenliefhebbers is het Serengeti-Park in Hodenhagen. Wandelen kun je perfect over de Luneburgerheide en ook het stadje Celle is de moeite waard.
Vanuit uw vakantieadres in Grethem is het per auto eenvoudig en snel te bereiken. Dus twijfel niet te lang en breng de vakantie door in dit Duitse dorpje wat vanuit ons Nederland zo goed te bereiken is.

Plaatsnaam

Grethem

Aantal inwoners

circa 740