Benz

Benz

Plaats in Duitsland

Benz is een dorp in de regio Ostsee te Duitsland. Het is gelegen op het schiereiland Usedom en ligt op een kleine vijf kilometer van de kustlijn. Het is een rustige plaats om als uitvalsbasis te hebben. Als u een strandvakantie in Duitsland wilt doorbrengen dan is Benz misschien wel de perfecte bestemming. Overdag de stranden van Usedom, wandelen en fietsen langs de kust en tegen de avond genietend van een heerlijke vakantie. Het Duitse dorp Benz is hiervoor de ultieme bestemming. 


Toerisme

De Ostsee is een regio in Duitsland welke relatief onbekend is voor veel Nederlanders. Niet veel landgenoten brengen hier de vakantie door, toch is het een bestemming die met de auto goed bereikbaar is. Bovendien heeft het eiland Usedom waar het dorp Benz gelegen is goede faciliteiten die op het toerisme zijn gericht, fraaie stranden en veel natuurschoon.
Strandliefhebbers die hier in de zomer de vakantie doorbrengen kunnen vanuit Benz met per fiets een badplaats als Bansin of het thermaal bad van Ahlbeck aandoen. Lekker relaxen tijdens de vakantie in de regio Ostsee, daar is het toch allemaal om te doen.
Huur een vakantiewoning in Benz en geniet van al het fraais wat dit deel van Duitsland u te bieden heeft.

Plaatsnaam

Benz

Aantal inwoners

circa 1.000