Scharbeutz

Scharbeutz

Plaats in Duitsland

Scharbeutz is een gemeente aan de Ostsee. Tegelijkertijd is het ook een populaire badplaats en als jij de vakantie wel eens in het uiterste noorden van Duitsland hebt doorgebracht is er een reële kans dat jij wel eens in deze plaats bent geweest.
In het zomerseizoen doen veel mensen Scharbeutz aan om een dag aan één van de stranden door te brengen. De faciliteiten in deze kustplaats zijn dan ook van een prima niveau!
Er zijn leuke restaurants en lunchrooms te vinden. Uiteraard is er ook een winkelaanbod waaronder supermarkten, etc.
Ook leuk aan Scharbeutz is de aanwezigheid van de vakwerkhuizen welke zo typerend zijn voor Duitsland. Het is een unieke plek aan de Ostzee, dus kom eens gauw kijken!


Toerisme

Scharbeutz is een badplaats welke populair onder Duitsers is die in het noorden van het land wonen. Maar ook steeds meer Nederlanders en Denen weten deze gemeente aan de Ostsee te vinden.
De zee is natuurlijk de belangrijkste toeristentrekker maar ook het binnenland is de moeite waard. Het is een schakering van facetten als bos, weiden en akkers. De diversiteit maakt de omgeving van Scharbeutz een aantrekkelijk gebied om er per voet of op de fiets op uit te trekken. Breng de vakantie ook eens door in dit deel van Duitsland en ervaar de schoonheid van dit gebied aan de Ostsee. Zoek je een leuke plek met faciliteiten om te verblijven dan is de badplaats Scharbeutz waarschijnlijk een voltreffer!

Plaatsnaam

Scharbeutz

Aantal inwoners

circa 11.000