Sierksdorf

Sierksdorf

Plaats in Duitsland

Sierksdorf is het Ostsee gebied van Duitsland. Deze regio is in het noorden van het land te vinden. Het is vooral bekend bij toeristen door de aanwezigheid van het Hansa Vakantiepark. De kindvriendelijke resort is een perfect locatie om de vakantie door te brengen.
Met Sierksdorf als uitvalsbasis zit u op de goede plek in Oost-Holstein want in de directe omgeving zijn er mogelijkheden om te winkelen en het recreatiepark heeft ook talloze faciliteiten te bieden. Erg leuk is ook dat u vanuit u vakantiehuis in Sierksdorf lopen richting het strand kunt. Er leuk als in de zomermaanden op een zonnige dag de temperatuur tot boven de 25 graden stijgt.


Toerisme

Als u tijdens uw vakantieperiode vertoeft in Sierksdorf dan zult u waarschijnlijk positief verrast zijn over deze leuke plaats aan de Ostsee. Het noorden van Duitsland wordt maar door weinig landgenoten aangedaan en eenmaal kennisgemaakt met deze regio zult u onderkennen dat dit toch een gemiste kans is.
De stranden bij Sierksdorf zijn prachtig en ook landinwaarts heeft deze streek genoeg te bieden. De regio leent zich prima voor fietsers. Er zijn leuke routes die u kunt verkennen tijdens uw verblijf. Dus koers met uw auto ook eens richting Sierksdorf in Duitsland en breng hier een leuke tijd door. Met veel plezier zult u terugkijken op uw vakantie aan de Duitse Ostsee.

Plaatsnaam

Sierksdorf

Aantal inwoners

circa 1.550