Bad Berleburg

Bad Berleburg

Plaats in Duitsland

De stad Bad Berleburg is gelegen op de grens van het Sauerland en Noord-Rijnland-Westfalen en is populair onder vakantiegangers, het hele jaar door zijn hier dan ook toeristen te vinden.
De plaats ligt te midden van een glooiend landschap en het is dan ook niet vreemd dat mensen die een vakantiehuis huren in of nabij Bad Berleburg dit doen om te genieten van het natuurschoon in de directe nabijheid van deze plaats.
In het verleden zijn er ook wel eens opgravingen gedaan die de geschiedenis van deze plaats blootlegde. In Bad Berleburg is het verder ook prima toeven. Er is onder andere diverse horeca en detailhandel te vinden. Ontdek deze regio eens door hier de vakantie door te brengen.


Toerisme

Het Sauerland is een populaire vakantieregio en ook provincie Noord-Rijnland-Westfalen is wat dat betreft in opkomst. Als u een recreatiewoning boekt in Bad Berleburg kunt u wat dat betreft het beste uit beide regio’s ontdekken.
Wat u zeker moet aandoen tijdens de vakantie is Kasteel Wittgenstein, een absolute publiektrekker!
Maar vergeet vooral al het natuurschoon niet en neem de tweewieler dan ook mee als u de vakantie gaat doorbrengen in Bad Berleburg. Het heuvelachtige landschap en al het aanwezige natuurschoon maakt het dat dit een populaire vakantiebestemming is in Duitsland.
Mooi is ook dat deze plaats prima bereikbaar is vanuit ons eigen land. Met de auto bent u in enkele uren op de plaats van bestemming. Huur een vakantiehuisje in Bad Berleburg en beleef hier een heerlijk weekend of midweek. Ongeacht het seizoen is er meer dan genoeg te doen!

Plaatsnaam

Bad Berleburg

Aantal inwoners

circa 19.500