Sauerland

Sauerland

Regio in Duitsland

Sauerland leuke regio om eens een vakantiewoning te huren

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in het Duitse Sauerland huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in dit deel van Duitsland kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Voor het aanbod van vakantiehuizen in het Sauerland kun je onder andere deze website eens aandoen.


Sauerland een prachtige vakantiestreek in Duitsland

Het land van onze oosterburen kenmerkt zich door diverse regio’s welke elk hun geheel eigen kenmerken hebben. Het is dus van belang als u er over nadenkt op vakantie naar Duitsland te gaan, welke regio uw voorkeur heeft. Wellicht is het een leuk idee om eens een vakantiehuis in Sauerland te huren. Het gehele jaar door is dit een populaire Duitse vakantieregio. Bovendien is het prima bereikbaar vanuit Nederland.

Fietsen en wandelen tijden uw vakantie in Sauerland
Als u een natuurliefhebber bent en graag de nodige beweging heeft tijdens uw vakantie dan is de Sauerland regio wellicht een prima locatie om een vakantiewoning te reserveren.
Speciaal voor fietsers is heeft de Duitse toeristenbond de “Bike Arena Sauerland” bedacht. Hierin zijn tientallen fietstochten ondergebracht welke elk in lengte en regio van elkaar verschillen. De fietstochten zijn zeer populair bij vakantiegangers welke in een vakantiehuisje in Sauerland verblijven.
De fietstochten voeren uw door leuke dorpjes en oude stadjes en tussen het glooiende landschap door, dan fiets u weer door de bossen en even later weer door het heuvelachtige groen landschap. Huur daarom eens een bungalow op een vakantiepark in Sauerland en neem uw fiets dan natuurlijk mee.
Maar ook aan de wandelaars is gedacht er zijn diverse prima geprepareerde wandelpaden te vinden, welke u tijdens uw vakantie in Sauerland prima kunt bewandelen. U kunt bij wijze van zeggen zo vanuit uw recreatiewoning starten met het wandelen door deze populaire regio in Duitsland.
De huurprijzen van de vakantiehuisjes in regio scoren doorgaans ook prima op de prijs/kwaliteit verhouding.

Op vakantie met de kinderen, een huisje huren in Sauerland is dan prima keuze
Als u een gezinsvakantie wilt ondernemen in Duitsland, dan is het van belang dat er voor kinderen genoeg te beleven is. Ook hier scoort de regio Sauerland prima mee. Voor de gehele familie is er wat dat betreft meer dan voldoende te ondernemen tijdens uw vakantie in Duitsland.
Er zijn pretparken en leuk educatieve musea. Maar ook is er volop actie, wat dacht uw van een prachtige rodelbaan waar uw kinderen zich kunnen uitleven. Sauerland heeft ook diverse wateren waar u heerlijk met een bootje kunt gaan varen.
Ook zijn er enkele vakantieparken in het Sauerland te vinden welke zich speciaal richten op gezinnen met jonge kinderen. Er zijn verschillende typen vakantiehuizen te vinden in dit deel van Duitsland. Reserveer daarom eens een vakantiehuis in Sauerland, u krijgt er geen spijt van.

Op wintersport in Sauerland, huur uw eigen vakantiewoning
Jazeker, u heeft het goed gelezen. Ook in deze regio van Duitsland is het prima mogelijk om op een skivakantie te gaan tijdens de wintermaanden. Vooral voor de wat minder ervaren wintersporter zijn plaatsen als Willingen of Winterberg uitstekende plekken om een chalet of appartement te huren. Ook voor kinderen zijn deze plaatsen uitstekend om te leren op de lange latten te staan. Bijkomend voordeel is dat de huurprijzen van het materiaal en de skipassen goed betaalbaar zijn. Ook het huren van een vakantiehuis in bijvoorbeeld Winterberg is alleszins betaalbaar.
Sauerland het hele jaar door een prima vakantieregio.


Toerisme

Provincie

Sauerland

Oppervlakte

n.b.

Aantal inwoners

n.b.

Hoofdstad

Düsseldorf