Bestwig

Bestwig

Plaats in Duitsland

Bestwig is een gemeente welke gelegen is in de regio Sauerland. Dit gebied zal voor veel vakantiegangers een bekende klank hebben want jaarlijks besluiten veel landgenoten om in deze regio een vakantiehuis te huren. De kans bestaat dat u ook weleens een vakantie heeft doorgebracht in dit deel van Duitsland.
Rondom Bestwig zijn er dan ook diverse vakantieparken te vinden waar u een heerlijk chalet kunt huren. De natuur hier is prachtig en de plaatsjes zijn allemaal erg gemoedelijk.
Het gehele jaar door is Bestwig dan ook een prima vakantiebestemming, bovendien speelt deze gemeente actief in op het lokale toerisme. Hierdoor komen de voorzieningen van vakantiegangers op een steeds beter peil. Dit deel van Sauerland is de moeite meer dan waard en als u besluit een vakantiewoning te huren in deze streek zult u zelf de proef op de som kunnen nemen.


Toerisme

Duitsland is een land waar steeds meer Nederlanders de vakantie doorbrengen. Als u zelf graag actief bezig bent tijdens de vakantieperiode dan is de regio Sauerland zeker het overwegen waard. Huur een accommodatie in Bestwig en kom erachter dat u hier het hele jaar door een prima tijd kunt beleven. Wintersporters die dicht bij huis een skivakantie willen doorbrengen zouden Sauerland tocht echt moeten overwegen. De skipiste is nooit ver weg en het aanbod van vakantiehuizen nabij Bestwig groeit gestaag. Veel mensen besluiten dan ook elk jaar hier een korte vakantie door te brengen of gaan zelfs nog een stap verder en kopen zelf een tweede woning in of rondom Bestwig. Naast het eigen gebruik kunt u er natuurlijk ook voor kiezen uw 2de huis te verhuren. Dit is vooral op lange termijn een prima belegging.
Alles bij elkaar is het gewoon zo dat Sauerland een prima vakantiebestemming is het hele jaar door.

Plaatsnaam

Bestwig

Aantal inwoners

circa 11.250