Eslohe

Eslohe

Plaats in Duitsland

Eslohe is een dorp in de Duitse regio Sauerland. Ook is het naamgever van de gelijknamige gemeente. Als u een vakantie wilt doorbrengen in dit deel van Duitsland dan is het huren van een vakantiewoning in of nabij Eslohe een prima keus.
Ook heeft het dorp een interessant museum welke met name techniekliefhebbers zal boeien want hier zijn diverse oude machines te vinden.
In de regio Eslohe zijn een aantal vakantieparken te vinden waar het prima toeven is.


Toerisme

Wellicht heeft u wel eens de vakantie doorgebracht in Sauerland en zult u ook kunnen beamen dat dit een prima regio is om enige tijd door te brengen. Boek een vakantiewoning in Eslohe en ervaar het zelf. In de wintermaanden kunt u hier prima de skivakantie doorbrengen en in de zomer is de prachtige natuur de belangrijkste reden dat vele vakantiegangers ervoor kiezen om in dit deel van Duitsland de zomervakantie door te brengen.
Vanaf Eslohe kun je populaire wintersportplaatsen als Willingen en Winterberg prima bereiken. Sauerland heeft een prima infrastructuur dus per auto kunt u zich comfortabel door de regio verplaatsen.

Plaatsnaam

Eslohe

Aantal inwoners

circa 3.000