Kirchhundem

Kirchhundem

Plaats in Duitsland

De plaats Kirchhundem ligt in de Duitse regio  Noord-Rijnland-Westfalen dit is een opkomende provincie onder toeristen. Het geheel eigen karakter is daar deels debet aan maar ook de goede bereikbaarheid van het Sauerland speelt hierin mee.
De huurprijzen van een vakantiehuis in Kirchhundem zijn scherp te noemen en dus uitermate geschikt om voor weinig geld een leuk weekend of midweek ertussenuit te knijpen.
Het dorp is lekker rustig en heeft op enkele oude gebouwen niet veel te bieden. Het grootste pluspunt is toch wel de weldadige rust die je hier aantreft.
Dus als u denkt aan een vakantie in dit deel van Duitsland en u wilt in uw eigen tempo en op eigen wijze genieten dan is een vakantie doorbrengen in Kirchhundem een aanrader.


Toerisme

Het Sauerland hoeft behoeft eigenlijk geen nadere uitleg want deze regio trekt zowel in het hoog- als laagseizoen vele toeristen die hier van de natuur willen genieten.
Noord-Rijnland-Westfalen is bij veel Nederlanders toch minder bekend maar deze streek van Duitsland is absoluut de moeite waard. Het heeft zijn eigen karakter altijd goed weten te behouden en ook hier is het natuurschoon de moeite waard.
Als je een recreatiewoning huurt in Kirchhundem is het dan ook het overwegen zeker waard om de fietsen mee te nemen. Maar vergeet ook uw wandeluitrusting niet als u de vakantie hier door wilt brengen.
De conclusie dat Kirchhundem een prima uitvalsbasis is voor een vakantieverblijf is dan ook op zeker te rechtvaardigen. Doe de lakmoestest en boek een accommodatie in dit deel van Noord-Rijnland-Westfalen!

Plaatsnaam

Kirchhundem

Aantal inwoners

circa 12.000