Marsberg

Marsberg

Plaats in Duitsland

Marsberg is een stad waarvan velen denken dat deze in het Sauerland ligt. Maar dit is niet waar het is gelegen in Noordrijn-Westfalen. Wel is het zo Marsberg dicht tegen het Sauerland grenst en door de populariteit van dit gebied is dit misverstand waarschijnlijk ontstaan.
Een vakantiehuis in de omgeving van Marsberg boeken is een prima plan voor mensen die voor de omgeving komen maar tegelijkertijd wel graag in een plaats verblijven waar er goede faciliteiten op het gebied van detailhandel en horeca zijn. Wat dat betreft zit je in het Duitse Marsberg goed want er is zowel een winkelaanbod als keuze uit verschillende eetgelegenheden, etc. Wat betreft vakantiebestemming dus geen verkeerde keuze!


Toerisme

Marsberg geeft je het beste van de regio’s Noordrijn-Westfalen en het welbekende Sauerland. In beide gebieden zijn prachtige natuurgebieden te vinden en ook leuke plaatsen als een Brilon en de populaire wintersportbestemming Willingen. Wat natuurschoon kun je vanuit Marsberg eenvoudig het natuurpark rond de Diemelsee bereiken of kies eens voor het Waldecker Upland.
Ook de plaats Winterberg is trouwens binnen een halfuur bereikbaar vanuit uw vakantiewoning in Marsberg. Dit mag dan ook met recht een toplocatie worden genoemd als u graag in de nabijheid van het Sauerland vertoeft.

Plaatsnaam

Marsberg

Aantal inwoners

circa 20.000