Schmallenberg

Schmallenberg

Plaats in Duitsland

Schmallenberg is een stad gelegen in de regio Sauerland. Deze plaats kan dienen als prima uitvalsbasis voor uw vakantie. Dit deel van het land is een prima plek hiervoor. Een vakantiehuis huren in Schmallenberg behoort tot de mogelijkheden want in en rondom deze Duitse stad tref je diverse vakantiehuizen aan te huur worden aangeboden door de eigenaars.
Schmallenberg is een leuke stad met veel oude gebouwen die de typische architectuur van deze regio uitstralen.
Als u hier de vakantie doorbrengt zult u merken dat deze plaats voldoende te bieden heeft op het gebied van restaurants en leuke winkels. Als u een vakantiewoning in of nabij Schmallenberg huurt kunt u van hieraf de regio Sauerland nadere verkennen.


Toerisme

Wie wel eens de vakantie heeft doorgebracht in het Duitse Sauerland die zal beamen dat dit deel van het land veel te bieden heeft aan mensen die hier enige tijd willen doorbrengen. Het gehele jaar door is er in en rondom Schmallerberg genoeg te beleven voor de toerist. De natuur staat voorop, in de zomermaanden zie je veel wandelaars en fietsers de regio verkennen. In het winterseizoen zijn er veel vakantiegangers te vinden die hier de wintersport doorbrengen. Vooral voor een vakantie met het hele gezin is Sauerland een prima plek voor het huren van een appartement of chalet. In de buurt van Schmallenberg zijn dan ook een aantal leuke vakantieparken te vinden waar je een huisje kunt huren.
Ook zijn er steeds meer Nederlanders die besluiten een tweede woning in de Sauerland regio aan te schaffen. Het is vaak een prima investering want het onroerend goed in Sauerland is relatief goedkoop en als u eenmaal een 2de huis in de buurt van Schmallenberg heeft aangekocht kunt u dit prima verhuren en op deze manier een stukje eigen genot combineren met een leuk verhuurrendement.

Plaatsnaam

Schmallenberg

Aantal inwoners

25.250