Willingen (Upland)

Willingen (Upland)

Plaats in Duitsland

De Duitse regio Sauerland is een gebied voor mensen die de vakantie in Duitsland willen doorbrengen. In deze streek is ook de plaats Willingen te vinden, dit is een uitstekende plek om een vakantiehuis te huren. Vanaf hier kunt u het Sauerland verder ontdekken.
Veel landgenoten doen dit deel van Duitsland al aan voor het doorbrengen van een vakantie. Willingen is mede daarom ook best bekend bij veel Nederlanders, dit leuke dorp heeft enkele leuke restaurants en ook een aantal winkels. Als uitvalsbasis is het dan ook een prima plek en Sauerland is het ontdekken dan ook meer dan waard.
Als u een vakantiewoning huurt in Willingen kunt u dit zelf ook gaan ervaren.


Toerisme

Vakantiegangers die het Sauerland aandoen zullen het beamen. Het hele jaar door is er voor toeristen voldoende te zien en doen. Het prachtige heuvellandschap leent zich prima voor een actieve vakantie. Als u een vakantiehuis huurt in de buurt van Willingen kunt u in de zomermaanden hier heerlijk fietsen en wandelen. Ook zijn is deze regio’s leuke skipistes te vinden. Vooral de wat minder ervaren wintersporter kan hier prima uit de voeten. Voor een gezinsvakantie is Willingen dus een prima plek en mede daarom besluiten ook steeds meer mensen in dit deel van Sauerland een tweede huis aan te kopen. Het kan naast eigen gebruik prima dienen als een stukje belegging. Doordat uw chalet of appartement in of nabij Willingen het gehele jaar door prima te verhuren is kan dit een leuk rendement betekenen.

Plaatsnaam

Willingen (Upland)

Aantal inwoners

6.400