Juvinas

Juvinas

Plaats in Frankrijk

Juvinas is een klein buurtschap in de Ardèche streek welke tussen centrale en zuidelijke deel van Frankrijk te vinden is.
Als je een rustige plek zoekt om te verblijven en je geen probleem hebt met het ontbreken van allerlei faciliteiten op loofafstand dan is dit een prima keuze!
In La Roche de Juvinas zoals deze plaats voluit heet zijn enkele vakantiehuizen te vinden. Verblijf in de landelijke Ardèche en geniet van dit stukje authentieke Frankrijk!
Dus op naar het onbekende plaatsje Juvinas voor het doorbrengen van een heerlijke vakantie in een schitterende Frans regio!


Toerisme

We gaan er vanuit dat je van plan bent een vakantiewoning in Juvinas te huren. Lekker relaxen bij je huisje in natuurlijk heerlijk maar je wilt natuurlijk de omgeving wel eens verkennen en weten hoe de Ardèche eruitziet.
Als je tijdens de vakantie in La Roche de Juvinas verblijft dan kun je grotten bezoeken. Leerzaam voor jong en oud.  Vals les Bains is ook een aanrader, dit kleinschalige kuuroord kun je aandoen om een dagje te relaxen. In deze regio is ook en golfbaan te vinden en waterrecreanten kunnen een kano huren en één van de riviertjes afvaren.
Kortom Juvinas is een plek waar je tot rust komen en actief bezig zijn prima kunt combineren. 

Plaatsnaam

Juvinas

Aantal inwoners

circa 180