Ozolles

Ozolles

Plaats in Frankrijk

Ozolles is een klein dorpje in de regio Bourgogne. Dit gebied is centraal in Frankrijk gelegen en wordt de laatste jaren door steeds meer toeristen ontdekt. Dit omdat zij eens iets anders willen dan de geijkte vakantiegebieden van het land. Het aanbod van vakantiehuizen in Bourgondië is dan ook sterk groeiende. Deze regio is desondanks nog wel authentiek te noemen!
Als je een vakantiehuis in Ozolles wilt boeken dan is het handig te weten dat het aanbod in deze plaats erg summier is. Er staan maar enkele accommodaties in het buitengebied in de verhuur. Ze worden aangeboden door een particuliere woningeigenaar.
Ozolles is plaats waar u zo goed als geen faciliteiten aantreft. U dient dan ook beschikking te hebben over een auto als u hier de vakantie wilt doorbrengen. In de omgeving zijn wel plaatsen te vinden waar u de dagelijkse boodschappen en dergelijke kunt doen.


Toerisme

De Franse Bourgogne staat bekend om zijn landelijke uitstraling en groene omgeving. Je kunt hier bijvoorbeeld prachtige wandelingen maken of per fiets de omgeving van Ozolles verkennen is ook een goede optie.
Je kunt de hoofdstad van de regio Dijon bezoeken. Trek hier eens een dag van je vakantie voor uit. Verder is het vooral het natuurschoon wat imponeert. Als je een huisje huurt in Ozolles zit je in feite midden in één groot natuurpark. Dus bezoek dit fraaie stukje Frankrijk eens en onderken de natuurlijke schoonheid van deze regio.

Plaatsnaam

Ozolles

Aantal inwoners

circa 430