Sailly

Sailly

Plaats in Frankrijk

Sailly is een kleine woonkern met nog geen honderd inwoners. Dit pittoreske plaatsje is gelegen in de regio Bourgogne. Dit gebied is prachtig en leent zich uitstekend voor mensen die er tijdens de vakantie graag actief op uit trekken.
Het is mogelijk een vakantiewoning in Sailly te huren maar u dient er wel rekening mee te houden dat in dit Franse dorpje verder geen faciliteiten te vinden zijn. Boodschappen doen of een restaurant bezoeken is mogelijk maar alleen in enkele van de omliggende plaatsen.
Een goed vervoersmiddel zoals een eigen auto is dan ook geen overbodige luxe als u tijdens de vakantie in de Bourgogne voor Sailly als uitvalsbasis heeft gekozen!


Toerisme

Wat maakt Sailly zo de moeite waard? Het is de omgeving die het hem doet. Dit deel van Frankrijk staat wat betreft toerisme nog maar in de kinderschoenen en u voelt zich hier dan ook nog oprecht welkom. Het dal van de Guye is een prachtig wandelgebied en ook zijn er prachtige oude dorpen en stadjes te vinden in dit deel van de Bourgogne.
Vanuit uw accommodatie in Sailly kunt u Taizé goed bereiken. Een andere aanrader is Cluny welke eeuwen geleden floreerde en nu nog steeds de moeite waard is.
Zo zijn er in dit deel van het land wel meer leuke plekken te bezoeken en daarom alleen al is Sailly een prima locatie om te verblijven.

Plaatsnaam

Sailly

Aantal inwoners

circa 80