Vinzelles

Vinzelles

Plaats in Frankrijk

Het dorp Vinzelles is gelegen in de regio van de Franse Bourgogne. Dit gebied is perfect voor mensen die op een rustige manier de vakantie door willen brengen. Deze streek heeft nog het authentieke karakter en je waant je nog in het vroegere Frankrijk. Uiteraard zijn er hier ook toeristen te vinden maar dan wel met mate. Dit maakt het dat Vinzelles nog echt Frans is en tijdens uw verblijf zult u dit hoogstwaarschijnlijk als zeer positief ervaren. Bent u zich aan het oriënteren op welke vakantiehuizen in Bourgondië allemaal te huur worden aangeboden dan is het zaak om een gebied in deze streek te kiezen. Vinzelles is een heerlijk Frans dorpje welke garant staat voor een heerlijk verblijf. De Bourgogne is een wijnregio en als u een vakantiewoning in Vinzelles huurt kunt u ervoor kiezen om Poully-Fuissee uit te kiezen als bestemming. U zit dan midden tussen de wijnboerderijen van de Bourgogne. 


Toerisme

Als u tijdens de vakantie in Vinzelles verblijft dan kiest u voor het Franse buitenleven. Vaak betekent dit lekker fietsen, wandelen en andere manieren van actief recreëren. Maar u kunt dit natuurlijk perfect afwisselen met een bezoek aan plaatsen als Macon, Auton of de stad Lyon welke op gastronomisch gebied bepalend is, niet alleen in de Bourgogne, maar in heel Frankrijk.
Het heuvelachtige landschap rondom Vinzelles is een waar eldorado voor wielerliefhebber. Geldt dit ook voor u dan is het absoluut aan te bevelen om de wielrenner of mountainbike mee te nemen. De glooiende landschappen belonen uw lichamelijke inspanningen met prachtige panorama’s over de streek. Kortom, voor een vakantie in een leuk deel van Frankrijk is het in de Bourgogne gelegen Vinzelles zeker aan te bevelen.

Plaatsnaam

Vinzelles

Aantal inwoners

circa 730