Cancale

Cancale

Plaats in Frankrijk

Het westen van Frankrijk is relatief onbekend bij veel vakantiegangers die jaarlijks dit land aandoen. Toch is dit niet geheel terecht want ook dit deel van het land heeft best wat te bieden. Wil je de hele vakantie aan het strand doorbrengen dat is het wellicht wat minder geschikt maar wil je het echte Frankrijk ontdekken en van prachtige natuur genieten dan is het vakantiehuis huren in de plaats Cancale een goede optie.
Vooral wandelaars treffen het want er zijn spectaculaire wandelroutes te vinden die direct langs de kust voeren. Maar ook het binnenland is zeker de moeite waard. Ontdek het westen van Frankrijk en reserveer een vakantiewoning in Cancale.


Toerisme

Denk je erover om een vakantiehuisje in Cancale te huren? Het departement Ille-et-Vilaine zal niet direct bij iedereen een belletje doen rinkelen maar in deze regio is de plaats Cancale te vinden. De perfecte uitvalsbasis als u in dit deel van Frankrijk de vakantie wilt doorbrengen. 
De Brittany regio leent zich vooral voor duurzaam toerisme. Genieten in de buitenlucht staat voorop en hier kun je nog het echte Franse leven ontdekken.
Het toerisme staat hier nog in de kinderschoenen als moet gezegd worden dat het aanbod van vakantiewoningen in de buurt van Cancale gestaag aan het groeien is.

Plaatsnaam

Cancale

Aantal inwoners

circa 5.400