Le Teich

Le Teich

Plaats in Frankrijk

Le Teich is een plaats aan de Côte Atlantique, naast de kern zelf heeft het ook een redelijk groot buitengebied welke onder deze noemer valt.
Het unieke deltalandschap is populair onder wandelaars en als recreant is dit dan ook een heerlijk stukje Frankrijk.
Als je een vakantiehuis wilt huren in Le Teich dan zijn hier mogelijkheden voor, de beste optie is het vakantiepark welke hier te vinden is. Hier zijn voor toeristen ook talloze faciliteiten te vinden. Perfect als je met het gezin in Aquitanië verblijft is dit ook een prima suggestie. In de bewoonde kern van Le Teich zelf kun je ook je boodschappen doen of genieten van de Franse keuken in een lokaal restaurantje.


Toerisme

Als je ervoor kiest om tijdens de vakantie aan de Côte Atalantique als verblijfsplaats voor Le Teich te kiezen dan verblijf je in een prachtig stukje Frankrijk. Want je hebt dan een vakantiewoning geboekt midden in het natuurpark Landes de Cascogne.
De inhammen die vanaf de Atlantische Oceaan van de kust van westelijk Frankrijk een waterparadijs hebben gemaakt zijn een prima plek om te verblijven. Maar ook als je vanaf Le Teich de binnenlanden verder intrekt zal je tot de conclusie komen dat de diversiteit van wat je tegenkomt de moeite waard is. Prachtige natuur, leuke Franse dorpjes en kleine stadjes met een eigen karakter. Vanuit je chalet of appartement in Le Teich zal je kunnen genieten van een prachtig gebied op circa 10 uur rijden vanuit Nederland.

Plaatsnaam

Le Teich

Aantal inwoners

circa 7.000