Les Mathes

Les Mathes

Plaats in Frankrijk

Les Mathes is gelegen aan de westkust van Frankrijk. He dorp is niet erg bekend bij toeristen en heeft is op zich ook niet erg afwijkend van veel andere dorpen in de directe omgeving.
Het departement waar het toebehoort is Charente-Maritime.
Toch is het een prima plek voor toeristen die graag een vakantie door willen brengen in een deel van Frankrijk welke nog niet overspoelt wordt door vele vakantiegangers en dagjesmensen. Als u tot deze categorie behoort dan is een vakantiehuis huren in de buurt van Les Mathes een prima plan.


Toerisme

Als u in dit deel van Frankrijk uw vakantie wilt doorbrengen dan is het goed te weten dat vooral de natuur hier prachtig is. Er zijn nog prachtige stranden te vinden aan de westkust van Frankrijk zonder dat deze overbevolkt zijn met massa’s mensen. Verder het binnenland in zijn er prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
Als u besluit een vakantiewoning te huren in of nabij Les Mathes kan dit dienen als een prima uitvalsbasis. Ook deze regio van Frankrijk heeft wel degelijk het één en ander te bieden.

Plaatsnaam

Les Mathes

Aantal inwoners

circa 1.800