Moliets-et-Maa

Moliets-et-Maa

Plaats in Frankrijk

Moliets-et-Maa is een dorp voor de kust in zuidwest Frankrijk. Het behoort tot de Côte Atlantique en is een prima locatie als u naar een vakantiebestemming in deze regio zoekt.
Het dorpje zelf heeft niet al te veel faciliteiten maar in de omgeving is alles te vinden wat u als toerist zoekt. Door de fraaie ligging is Moliets-et-Maa wel een prima plek om de vakantie door te brengen. Het aanbod van vakantiewoningen rondom dit Franse dorp is dan ook best groot. Bovendien bent u op loopafstand van de stranden van de Côte Atlantique. Dus voorwaar geen slechte keus als vakantiebestemming.


Toerisme

De westkust van Frankrijk wordt populairder bij toeristen en dit gaat zeker op voor het zuidelijk gelegen gedeelte aan de westzijde. Moliets-et-Maa is dan ook een bekende plaats om een vakantievilla of appartement te huren. Je treft in de omgeving goede voorzieningen aan die het aantrekkelijk maken voor jong en oud.
De zandstranden die eenvoudig bereikbaar zijn maken het tot een goede regio om een gezinsvakantie door te brengen. Voor volwassenen zal de golfbaan voor de nodige aantrekkingskracht zorgen. Deze is gelegen bij Moliets-et-Maa en de golfcourse is prachtig aangelegd. Breng de vakantie ook eens door in dit deel van de Côte Atlantique en geniet van al het moois wat hier te vinden is.

Plaatsnaam

Moliets-et-Maa

Aantal inwoners

circa 1.050